Kayseri Ticaret Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile masaya yatırdı. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Bugün burada çok önemli konular konuşuldu. Meslek komitesi üyelerimizin, birçok konuda ikna olduğunu görmekten dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.Onlar bizim için çok önemli.”dedi.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın başkanlığında konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Karaköse, Mustafa Türkmen ve belediye bürokratları ile Kayseri Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahri Coşkun, Mustafa Dulda, KAYİMDER Başkanı Ali Aydın, meslek komitesi başkanları ve üyeler katıldı.

“MESLEK KOMİTELERİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, meslek komitelerinin sıkıntılarını ve dertlerini istişare etmek üzere toplandıklarını belirterek, “ Kayseri Ticaret Odası olarak, meslek komitelerimizin çalışmalarına çok önem veriyoruz. Ticaret Odası’nda bulunan 40 meslek komitemizin 6 – 7 tanesi inşaat sektörü ile alakalı çalışmaktadır. Komitelerimizle ayda en az bir kez toplantı yapıyoruz ve bu toplantılarda sektörümüzün, meslek grubumuzun sıkıntılarını, problemlerini masaya yatırıyoruz.” dedi.

“PROBLEMLERİN KAYNAĞINA İNİLECEK”

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise “Bugün toplantıya, teknik işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı ve imar biriminden sorumlu Başkan Yardımcısı ile İmar Müdürümüz, Plan Proje Müdürümüz, Fen İşleri Müdürü ve Kentsel Dönüşüm Müdürümüz ile geldik. İstişare bizim önem verdiğimiz konulardan birisi. Ticaret Odamızın sektör sektör bu tür istişare toplantıları yapmasını, tarafları buluşturularak bizzat problemlerin kaynağına inilmesi bakımından çok yerinde bir çalışma olarak değerlendiriyorum” diye konuştu.

“ÜYELERİMİZİ BİRÇOK KONUDA İKNA ETTİK”

Toplantının kapanışında kısa bir konuşma yapan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Bugün burada çok önemli konular konuşuldu. Meslek komitesi üyelerimizin, birçok konuda ikna olduğunu görmekten dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Melikgazi Belediye Başkanımıza ve bürokratlarına, Odamızın bu çalışmalarına yapmış oldukları katkılarından dolayı özellikle teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.



Editör: Haber Merkezi