Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın kadim büyüklerini ziyaret ederek, hayırlı kandiller diledi. Hoş sohbetlerin gerçekleştiği programda Bayan Çolakbayrakdar, büyüklerin elini öpüp, gönüllerini aldı.

Fatma Çolakbayrakdar, ilk olarak Argıncık Kayabaşı Mahallesi’nde engelli oğlu ile yaşayan 85 yaşındaki Emine Akarçay’ı ziyaret etti. Emine Teyze ile sohbet edip, hal hatır soran Bayan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin her zaman onların yanında olduğunu belirterek, “Rabbim büyüklerin yokluğunu göstermesin.” dedi. Emine Teyzenin hayır duasını alan Fatma Çolakbayrakdar, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğinde bulundu.

Fatma Çolakbayrakdar, ikinci ziyareti ise Erkilet Camikebir Mahallesi’nde ikamet eden 60 yaşındaki Emine Çil oldu. Kendi elleriyle yaptığı emekleriyle geçimini sağlayan Emine teyzeyle yakından ilgilenen Bayan Çolakbayrakdar, Başkan Çolakbayrakdar’ın selamlarını iletti.

Günün son ziyareti oğluyla beraber yaşayan Siyaset Aslan'a oldu. Ev ahalisiyle keyifli sohbetlere imza atan Fatma Çolakbayrakdar, “Büyüklerimiz için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bizler her zaman onların yanındayız.” diye konuştu.

Kadim büyükler ise ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek, “Allah razı olsun. Bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi