Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, OSB Kavşağı-Boğazköprü arasında çalışmalar yapan Karayolları 6. Bölge Müdürlüğü’nün şantiyesini ziyaret etti. Karayollarının yeni Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ile görüşen Başkan Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü’nün Kayseri için önemini vurguladı ve çalışmaların bir an önce tamamlanması isteğinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü’de Karayolları 6. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ve Boğazköprü-OSB Kavşağı arasındaki yolu yapan müteahhit firmanın yöneticileriyle görüştü. Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş’a yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Başkan Büyükkılıç, Boğazköprü’nin Kayseri için önemini vurgulayarak çalışmanın hızlandırılması gereğini dile getirdi. Gerekirse 24 saat çalışılması gerektiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Çalışmaların güçlüğünün farkındayız; ama Kayserili hemşehrilerimizin canı tez. Boğazköprü bizim için çok önemli. Kayseri’ye girişin en önemli noktası. Çalışmalar nedeniyle şu anda şehir kilitlenmiş durumda. Burasının bir an önce faaliyete geçmesini sağlamamız lazım. Gerekirse 24 saat çalışmalıyız ve bir an önce tamamlamalıyız” dedi.

Kayseri’de kurumlar arası dayanışmanın en üst seviyede olduğunu ve bu anlamda en güzel dayanışmayı sergiledikleri birimlerin başında Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün geldiğini de belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, “Aramızdaki bu işbirliğini çok önemsiyoruz. Ankara’yı yol edeceğiz ve daha çok yatırımla Kayseri’yi daha güzel noktalara taşıyacağız” diye konuştu.

“BAYRAMDA TADIMIZ KAÇMASIN”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, konuşmasında bir de uyarıda bulundu. Yollardaki kalitenin arttığını ve buna bağlı olarak standartların yükseldiğini; ancak trafik kazalarının sayısının arzu edilen şekilde azalmadığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, Kurban Bayramı’nda ağzımızın tadının kaçmaması için herkesin trafik kural ve kaidelerine uyması gerektiğini söyledi.

BOĞAZKÖPRÜ-OSB YOLUNDA HÜCRESEL DOLGU SİSTEMİ

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bir süre Boğazköprü-Organize Sanayi Kavşağı arasındaki 3,3 kilometrelik yolda yapılan çalışmaları da takip etti. Başkan Büyükkılıç’a yapılan çalışmalarla ilgili brifing de verildi. Yapılan açıklamada zayıf zemine üzerine oturan yolun, deformasyonlardan etkilenmemesi için Hücresel Dolgu Sistemi ile yapıldığı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi