KAYSERİ Cumhuriyet Meydanı'nda kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı için genel prova yapıldı. Prova için meydana bağlantıyı sağlayan bazı yollar trafiğe kapatıldı.


Saat 10.00'da başlayan provalar için saat 09.15'ten itibaren provanın bitim saatine kadar Cumhuriyet Meydanı'na ulaşımı sağlayan Park Bulvarı, Seyyid Burhanettin Bulvarı, Sivas Caddesi ve İstasyon Caddesi'nin araç trafiğine kapatıldı. Prova süresince araç sürücüleri, alternatif güzergahlara yönlendirildi. Provalarda, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılacak Zincidere 1'inci Komando Tugayı ile 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'na bağlı askeri birliklerin geçişi, çevredekiler tarafından gururla izlendi ve alkışlandı.


Kayseri'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tören ve kutlamaları, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde yapılıyordu. Vali Orhan Düzgün başkanlığında yapılan İl Tören Komitesi'nin son toplantısında, ulusal bayramların bundan sonra Cumhuriyet Meydanı'nda yapılması kararlaştırılmıştı.










Editör: Haber Merkezi