Misafirleri Boydak Holding'de ağırlayan KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Adana’nın zaman zaman yanlış tanıtılsa da Türkiye’nin lokomotif kentlerinden bir tanesi olduğunu söyledi.

Bazen Adana’da sanayinin bittiği yönünde yersiz söylemler çıktığını ancak bunun gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Boydak, “Adana sanayide köklü bir ilimiz. Bence orada sanayi bitmez. Belki bir miktar geri gitme olmuştur ama İstanbul yokken Adana vardı. Biz Adana’yı hiçbir zaman Anadolu kentleri ile mukayese etmeyiz. Benim şahsi kanaatim, Ankara, İzmir, Bursa gibi illerle mukayese edilir. Bereketli bir ilimiz. Tarımdan sanayiye her alanda üretim var. Sizlerinde önderliğinde Adana’nın daha da gelişip kalkınacağına ve hak ettiği yere geleceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Adana Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü ise, bir takım ziyaretler yaparak fikir alış verişinde bulunmak üzere böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her şeyden önce Sayın Başkanımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. İçinde bulunduğumuz Boydak Holding’de Türkiyemizin örnek firmalarından bir tanesidir. Kendileri ile gurur duyuyor ve her zaman kendimize örnek alıyoruz. Adana ile Kayseri arasında özel bir ticari bağ var. Adana’da 1990’dan sonra sanayiye adım atan yeni nesil sanayiciler sayesinde son 15 yıldır iyi bir gelişme yaşanıyor. Bundan sonrada hep beraber el ele vererek daha güzel günlere doğru adım atacağız” şeklinde konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi