EKONOMİ eski Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Develi ilçesine ziyarette bulundu.


Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve AK Parti İlçe teşkilatı tarafından karşılanan Elitaş daha sonra Cumhuriyet Meydanından Elbiz Caddesi boyunca esnafları ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde destek istedi. Develi Belediye Başkan Cabbar, “24 Haziran Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimidir. Filistin başta olmak üzere tüm mazlum Müslümanların umudu olan Cumhurbaşkanımız, reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu hak batıl mücadelesinde Develililer olarak sonuna kadar yanında olduğumuzu bir kez daha bildirmek istiyorum. İnşallah Develi 24 Haziran’da üzerine düşeni ziyadesiyle yerine getirecektir” dedi.


Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise, “Develimiz her seçimde yüzümüzü ak eden ilçelerimizin başında gelmektedir. İnşallah hak ile batılın mücadelesi olan bu seçimde de hep birlikte ülkemizin ve milletimizin selameti için Cumhurbaşkanımızı devletin başkanı olarak seçip AK Partimizin de çoğunluğu sağlaması için var gücümüzle gayret göstereceğiz” dedi. FOTOLU





Editör: Haber Merkezi