Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu , il yönetimi, Kocasinan ve Melikgazi İlçe başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

Kayseri Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ve İl Başkanı Çopuroğlu CHP Kocasinan ilçe teşkilat ziyaretinin ardından CHP İl Başkanı Ümit Özeri makamında ziyaret ettiler. Sami bir ortamda geçen ziyarette karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç burada yaptığı açıklamada; Siyasi parti ziyaretlerimiz kapsamında İl Başkanımız Sayın Şaban Çopuroğlu, il teşkilatımız, Melikgazi İlçe Başkanımız Sayın Gökhan Ülke ve Kocasinan İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Okandan ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Sayın Ümit Özer hanımefendi ile görüş alışverişinde bulunduk. Hep birlikte bu şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizleri kabul ettiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

CHP İL Başkanı Ümit Özer’de Siyasi rekabetin yanında hep birlikte Kayseri ye hizmet etme derdindeyiz. Tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alış verişlerin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi