GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e, Komando Tugayı'nda şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programından dolayı teşekkür etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katılımıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Zincidere Komando Tugayı’nda verilen iftardan dolayı teşekkür eden Genelkurmay Başkanı Akar, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz son derece mutlu oldu. Bizler de bundan dolayı çok mutlu olduk. Gösterdiğiniz ilgi çok güzeldi. Tüm ekibinize en içten duygularımla canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Başkan Mustafa Çelik de ziyaret nedeniyle Genelkurmay Başkanı Akar’a teşekkür ederek, “Ramazan ayı boyunca Cumhurbaşkanımızın tavsiyesi üzerine ihtiyacı olanla oruç açmaya gayret ettik. Sevgi evlerindeki çocuklarımızla, Huzurevindeki yaşlılarımızla ya da farklı gruplarla iftar açıyoruz. Ama bunlar içinde bizi en çok duygulandıran şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve askerlerimizle birlikte yaptığımız iftardı” diye konuştu.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini de imzaladılar. Ziyarette ayrıca Genelkurmay Başkanı Akar, Başkan Çelik’e teşekkür plaketi verdi.
Editör: Haber Merkezi