GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri 1. Komando Tugayı'nda dün şehit aileleri ve askerlerle dün yaptığı iftar programına katılmak için kente gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, bugün Valiliği ziyaret etti. Vali Kamçı, komutanları Valilik girişinde karşıladı. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Kayseri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke’nin eşlik ettiği Genelkurmay Başkanı Akar, ilk olarak Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Konuklarını makamında ağırlayan Vali Kamçı, Kayseri'de Genelkurmay Başkanı’nı ağırlamaktan büyük bir onur ve gurur duyduklarını söyledi. Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ise dün 1. Komando Tugayı'nda kendilerini çok güzel ağırlayan Vali Kamçı’ya teşekkür ederek, Kayseri’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Vali Kamçı, makamda bir süre görüştü.
Editör: Haber Merkezi