AKP'nin resmi sitesinden Abdullah Gül'ün fotoğrafı ve özgemişi silindi. Gül'ün bilgilerinin yayınlanan haberler sonrasında AKP'nin resmi sitesine fotoğrafı ve özgeçmişinin tekrar eklenmesi dikkat çekti.

İnternet haber sitesinin haberine göre, AKP'nin resmi sitesinin "58. Hükümet" kısmında kabinedeki isimler sıralanıyor. Abdullah Gül Başbakan olarak en tepede yer alıyor. Diğer kabine üyelerinin resmi olmasına rağmen Gül'ün fotoğrafı silinmiş. Onun yerine AKP amblemi bulunuyor. Gül'ün adının altında devamını oku kısmına tıklandığında özgeçmişinin gelmesi gerekiyor. Ancak buradaki bilgilere de ulaşmak mümkün olmuyor.

Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün fotoğraf ve özgeçmişinin AKP'nin sitesinden silinmesine teknik bir arıza mı neden oldu, yoksa özellikle mi kaldırıldığı konusunda net bir bilgi yok.

BAŞKA HANGİ İSİMLER SİLİNDİ
AKP resmi sitesinde dönemin Başbakanı Abdullah Gül'ün yanı sıra, dönemin Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Milli Eğitim Bakanı Erkan Mumcu, Başbakan Yardımcısı Ertuğrul Yalçınbayır, Çevre ve Orman Bakanı İmdat Sütlüoğlu'nun da fotoğraf ve özgeçmiş bilgilerine ulaşmak mümkün değil.

59. HÜKÜMETTEN DE SİLİNDİ
Öte yandan AKP'nin sitesinde başka bir kategori olan 59. Hükümet'te de Dışişleri Bakanı olarak yer alan Abdullah Gül'ün, fotoğraf ve özgeçmişine ulaşmak mümkün değil. 


FOTOĞRAFI VE ÖZGEÇMİŞİ SİLİNENLER TEKRAR EKLENDİ


Abdullah Gül ve AKP'de görev Bakanların fotoğraflarının ve özgeçmişlerinin AKP'nin resmi sitesinden kaldırılması üzerine partiden yanıt geldi.

AKP, yayınlanan haberler sonrasında fotoğrafları ve özgeçmişleri çıkarılan isimlerin bilgilerini tekrar siteye koydu.

Editör: Haber Merkezi