Nevşehir Belediye Başkanı Ak Partili Rasim Arı, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yaptığı toplantıda Nevşehir’in 2020 yılını değerlendirdi.

“Memduh (Büyükkılıç) ağabey!!! bak canımı sıkma eğer bir daha (Kayseri Kapadokya’nın Merkezi) dersen Erciyes’i elinden alırım”

Toplantıda sorulan bir soru sonrası konuşan Başkan Arı, “Kayseri Kapadokya’nın Merkezi” sözlerini söylediğini iddia ettiği Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Memduh Büyükkılıç’ı Bilal Erdoğan’ın da olduğu bir ortamda nasıl topa tuttuğunu şu sözlerle anlattı:

Murat ağabey ben vurur geçerim! Hiç umursamam, ben icraat adamıyım. Birileri toplantı yapsa da benim icraatıma yetişemez zaten! Birileri istediği kadar toplantı yapsın, onlar atı alana kadar ben Üsküdar’ı geçerim, geçiyorum da zaten! Bir ara “Kayseri Kapadokya’nın Merkezi” oldu söylemleri oldu. İstanbul’dayım Sultanbeyli Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç var, Kayseri’den bir başka belediye başkanımız daha var, Vakıf Katlım Yönetim Kurulu Başkanı var ben varım Bilal Erdoğan bey var bir toplantı ve yemekte bir araya geldik. Orada dedim ki; (Memduh (Büyükkılıç) ağabey bak canımı sıkma eğer bir daha da Kayseri Kapadokya’nın Merkezi dersen Erciyes’i elinden alırım) dedim.”

“KIYAMETİ KOPARDIM”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın bu sözleri sonrası İstanbul ve Ankara da oldukça yoğun bir şekilde siyasi lobi faaliyetleri de yürüttüğünü anlatan Başkan Arı, “Şimdi ben insanları utandırmayı çok severim! Adam düşmanlık etsin ben ona dostluk ederim, şefkat merhamet gösteririm o utansın ben neden utanayım yani! Gidip düşmanlık edersen sen kaybedersin! Benimde kendime göre stratejilerim var. Orada ben olmalı mıydım evet olmalıydım, kıyameti de kopardım onu da söylemeliyim. Sizin bildiğiniz veya bilmediğiniz bir sürü kıyameti kopardım” diye konuştu.

İŞTE O ÇARPICI DİYALOGLARIN YAŞANDIĞI ANIN FOTOĞRAFI

“Canımı sıkmasınlar Vallahi Nevşehir’in adını da Kapadokya yaptırırım. Herkes aklını başına toplayacak!”

Sözlerinin devamında, “Canımı sıkmasınlar Vallahi Nevşehir’in adını da Kapadokya yaptırırım. Herkes aklını başına toplayacak!” sözleriyle herkese meydan okuyan Başkan Arı, şu ifadeleri kullandı:

“Çünkü Kapadokya’nın merkezi Nevşehir’dir! Geçen yıl 3 milyon 650 bin turist alan Nevşehir’dir! Bütün tarihi ve tabiat varlıklarına dair güzelliklerin olduğu yer Nevşehir’dir! Herkes aklını başına toplayacak! Nevşehirliliği unutmayacağız! Canımı sıkmasınlar Vallahi Nevşehir’in adını da Kapadokya yaptırırım. Dolayısıyla her şeyi de konuşamıyoruz.”

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi