Kadir Has Kongre Merkezinde gerçekleşen Kayseri Gazeteciler Cemiyeti genel kurulunda Divan Başkanlığına Mustafa Şapçı, üyeliklere ise Cemil Görücü, Demet Öztürk ve Rıfat Kural seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan genel kurulda mevcut yönetim denetim ve faaliyet raporunu okudu.  Veli Altınkaya, koronavirus tedavisi gördüğü için genel kurula katılamadı. Sarı liste ile yarışan Olcay Düzgün, seçilmesi halinde neler yapacağını anlattı.

Yapılan bu konuşmanın ardından oy verme işlemi başladı. Saat 17 itibariyle sona eren oy verme işlemi sonrası oylar sayıldı. Beyaz liste ile sarı listenin yarıştığı genel kurulda Sarı liste; Olcay Düzgün, Hacı Ali Kürşat, Tolga Yılmaz, Ali Turkaslan, Rıfat Kural, Devrim Çalışkan, İbrahim Altuntaş, Mehmet Zafer Işık, Dilek Fidan, Hayriye Yağar, Selma Kösedağ, Volkan Türkmenoğlu ve İlyas Kaplan yer aldı. Beyaz liste'de ise; Veli Altınkaya, Oktay Ensari, Metin Sönmez, Metin Kösedağ, Canan Bayram, Osman Çiftçi, Orhan Canbulatel, Doğan Havur, Mesut Koç, Cem Atakan, Şeyda Aşatır, Mehmet Yazıcı ve Ferhat Yağmur yer aldı. 

Yapılan oylama sonrası 204 üyesi bulunan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti genel kurulunda 175 üye oy kullandı. Bir boş oy kullanılırken bir oy da geçersiz sayıldı. 124 beyaz ve 49 Sarı liste oy aldı.

Editör: Haber Merkezi