Kocasinan  ilçe teşkilatının düzenlediği etkinlikle , İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, Büyükşehir Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel ve ilçe yönetimi ile birlikte sahada vatandaşın nabzını tuttu. Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan İlçe Başkanı Mustafa Işık, "Anlat hemşerim dedik ve sıkıntıları dinledik." dedi.

VATANDAŞLAR SIKINTILARINI İYİ PARTİLİLERE ANLATIYOR

İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanlığı, düzenlediği etkinlikle sahada çalışmalar yürütüyor. İyi Partililerin bu kez adresleri Kocasinan ilçesinin Salur, Gömeç ve Güneşli mahalleleri oldu. Mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyen İyi Partililer, üye kaydı çalışmalarını da yaptı.

"ANLAT HEMŞERİM DEDİK, SIKINTILARI DİNLEDİK"

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık'tan geldi. Işık, "Anlat hemşerim  dedik; vatandaşların dertlerini dinledik. Halk sıkıntılı. Ulaşım sorunu var, internet çekmiyor, sulama sorunu ve kanalizasyon sorunları var. Halk sıkıntılarını tek tek İYİ Parti'ye anlatıyor. Bizler bu sorunları not ettik. Her bir üyemiz üzerine düşen görevi yerine getirecek ve vatandaşın taleplerini ilgili yerlere iletecek. Bizler sorunları masada değil, sahada tespit ediyoruz" dedi.

BİZİM SİYASET ANLAYIŞIMIZIN GÖBEĞİNDE VATANDAŞ VAR

Yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren İyi Partili Kazım Yücel de, "Biz İYİLERİN siyaset anlayışında sadece seçim zamanında hatırlanan vatandaş yok. Bizim siyaset anlayışımızın göbeğinde vatandaş var. Vatandaş bizim 7/24 gündemimizde. 'Onların dertleri, bizim derdimiz. Onların sevinci, bizim sevincimiz' anlayışı ile siyaset yapıyoruz. O yüzden de her fırsat bulduğumuzda vatandaşın arasında yer alıyoruz. Gelen istek ve talepleri asla geri çevirmiyor, onların sıkıntılarını dinlemek için ayaklarına gidiyoruz. Yine böyle  bir etkinlik için Salur, Gömeç ve Güneşli'ye bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Kapı kapı dolaşarak vatandaşın sıkıntılarını ve dertlerini dinledik.Onların taleplerini not ettik. Vatandaşımız ulaşımın yetersizliğinden dertli. İnternetin ve telefonların çekmemesinden dertli. Yine bölge sakinleri tarım arazilerinin korunmasını istiyor ve sulama problemlerinin çözülmesini istiyor. Gençlerin talepleri de futbol, basketbol gibi sporları yapacakları alanların yapılması yönünde oldu. Her bir partilimiz üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecek. İl Başkanımız konuları kamuoyuna duyuracak, parti üyelerimiz kendi alanlarında bu konuları gündeme getirecek. Bizler de hem Kocasinan Belediye Meclisinde hem de Büyükşehir Belediye Meclisinde bize iletilen sorunları dile getirip, çözüm yollarını arayacağız. " dedi.

KAZIM YÜCEL FUTBOL TOPU SÖZÜ VERDİ

Ziyarette çocuklar da unutulmadı. Mahalle gezilerinde çocukların istek ve talepleri de ayrıca not edildi. Salur Mahallesinde İyi Partili Kazım Yücel ile çocuklar arasında yapılan sohbet dikkat çekti. Çocuklar mahallelerine futbol sahası yapılmasını istedi. İyi Partili Kazım Yücel, bu konuyu Kocasinan Meclisine taşıyacağını ve saha yapıldığında da çocuklara kendisinin futbol topu hediye edeceği sözünü  verdi.

Mahalle sakinleri ziyaret yapan İyi Partililere ikramda bulunmayı da ihmal etmedi. misafirperverliğin ön güzel örneğini sergileyen mahalle sakinleri, İyi Partililere tandırda pişirdikleri ekmeklerden ikram etti.

Editör: Haber Merkezi