Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK lise öğrencileri araştırma projeleri değerler eğitimi alanında hazırladıkları ‘En Değerli Varlığım Annem’ isimli bir proje çalışması kapsamında kayseri Erciyes dağında anne ve kızları birlikte etkinlik gerçekleştirdiler.

Öğrenciler ve anneleri öncelikle Erciyes Dağında bulunan Gençli ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı kamp tesisinde gençlik merkezini ve faaliyetlerini tanıtan mini bir toplantıya katıldılar. Daha sonra anneler ve kızları Erciyes dağında teleferik ile Erciyes turu attılar. Teleferik gezisinden sonra anneler ve kızları kızak kayarak doyasıya eğlendiler. Neşeli ve eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte anneler, kızları ile Erciyes Dağında birlikte geçirdikleri bu kaliteli zamandan dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Proje sorumlusu öğrencilerden Merve Çetin, ‘’Projemizdeki bu etkinlikten dolayı o kadar mutluyum ki, duygularımı kelimeler ile anlatmakta zorlanıyorum. Bu etkinliğimize katılan annelerimizin tamamının ilk Erciyes deneyimi olması ve bizlerinde böyle bir etkinlik ile onlar için bir ilki yaşatmamız gurur verici bir durum’’ ifadesini kullandı.

Editör: Haber Merkezi