AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, oyunu Tavlusun Mahallesi’nde kullandı. Seçimlerin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlı olmasını temenni eden Özhaseki, artık sözün millette olduğunu belirtti.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, oyunu kullanacağı Tavlusun Mahallesi’ndeki Hasan-Nuriye Ünlen İlköğretim Okulu’na eşi Neşe Özhaseki ve çocuklarıyla birlikte geldi. AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve partililerce karşılanan Mehmet Özhaseki, oyunu kullanmak için 1601 nolu sandığın bulunduğu salona çıktı.

AK Parti Milletvekili Adayı Özhaseki’nin oyunu hayırlı uğurlu olması dileğiyle sandığa atmasının ardından eşi Neşe Özhaseki oy kullandı. Oy kullanma işleminin ardından okul bahçesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Mehmet Özhaseki, uzun bir seçim maratonu geçirdiklerini ve herkesin söylemek istediğini söylediğini belirtti. Artık sözün millette olduğunu ifade eden Özhaseki, “Seçim boyunca her zaman yaptığımız gibi Türkiye’nin meselelerini konuştuk. Kimseye iftira etmeden derdimizi anlattık. Hakem artık millet. Onlar sağduyu sahibidir. Kayserili hemşehrilerimiz kadirşinas ve vefalıdır. Oylarını vicdanlarına uyarak kullanacaklardır. Sonuç ne olursa olsun herkesin saygı duyması lazım. Akşam belli bir saatten sonra herkesin tıraşı gözünün önüne inecek. Çok oy alanın şımarmaması, az oyu çıkanın da bir değerlendirme yapması gerekir. İnşallah hayırlı olur. İnşallah güçlü iktidarlar gelir ve bu ülkenin kalkınması devam eder. Son günlere kadar seçim süreci iyi geçiyordu. Ancak Diyarbakır’da meydana gelen elim olay hepimizi üzdü. Demek ki hala Türkiye’de provokasyonlar devam ediyor. Hala silahtan medet uman, hala kandan gözyaşından beslenenler var. Rabbim bu tür kötü olayları bir daha göstermesin. Seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, açıklamalarından sonra bir süre vatandaşlarla sohbet ederek okuldan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi