Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Kaymaz ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Erciyes Anadolu Holding A.Ş. Reklam Müdürü Mehmet Emin Çakıcı’ya ziyarette bulundu. ASGD Kayseri Şube Yönetimi kısa süre önce hayatını kaybeden Reklam Koordinatörü İbrahim Öngün için de baş sağlığı temennisinde bulundu.

Yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan başkan Kaymaz’a teşekkür eden Anadolu Erciyes Holding Reklam Müdürü Mehmet Emin Çakıcı, “Basın mensuplarını kendimize mesai arkadaşı olarak görüyoruz. Kayseri için, sanayimiz için, çalışmalarımız için kitlelere ulaşmada en önemli görev basın mensuplarına düşmekte. ASGD Kayseri Şube yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulunarak ASGD Kayseri Şubesi içinde destek sözü verdi.

ASGD Kayseri Şube Başkanı Mehmet Fatih Kaymaz’da Çakıcı’ya Erciyes Anadolu Holding olarak amatör ve profesyonel dallardaki sporcu ve kulüplere verdikleri desteklerden dolayı takdir topladıklarını belirterek, Kayseri’nin şehir anlamında markalaşması yönünde yaptıkları katkı ve atılımlardan dolayı Çakıcı’ya teşekkür etti.

Daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’yı ziyaret eden ASGD heyeti, spor faaliyetleri konusunda Kabakçı’dan bilgi aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakçı, Kayseri’de faaliyette bulunulan spor dalları ve elde edilen başarılar ile yapılacak olan yeni projeleri anımsatarak, “Kayseri’de spora ve sporcuya gönül veren herkes üzerine düşeni yapıyor. Spor denilince elbette tesisleşme, başarı ve temsil akla gelir. Bu elde edilen başarı ve yapılan hizmetleri de kamuoyuna en güzel şekilde duyuran siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Pandeminin azalması ile birlikte sporcu fabrikası diyebileceğimiz geniş çaplı kategorilere hizmet verecek bir tesis inşasına başlanılacak. İldem-Beyazşehir bölgesinde yapılacak olan bu tesis ile gelecek yıllardaki sporcu ve başarı sayımızı daha da yukarılara taşımış olacağız” dedi.

ASGD Yönetim Kurulu Başkanı Kaymaz ise ASGD üyeleri başta olmak üzere gazetecilerin sporun içine çekilmesi yönünde bazı adımlar atacaklarını belirterek, İl Müdürü Kabakçı’dan destek istedi.

Editör: Haber Merkezi