Elazığ Valiliği ziyaretine ASKON Kayseri başkanı Ali Özcan ve yönetim kurulu üyeleri Abdülkadir Taşkın, Hamza Mutlu ve Selçuk Şahin katıldı. ASKON Kayseri Başkanı Ali Özcan ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu. Özcan,“Şehrimiz Kayseri ve ASKON’umuza katkılarından dolayı Sn. Valimizi yeni görev yeri olan Elazığ’da ziyaret ederek kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Elazığ valisi olarak atanan Erkaya Yırık Bey’e alakalarından ötürü teşekkür ediyorum. Kayseri’de hayata geçirdikleri başarılı hizmetleri geldiği yerde de yapacaklarına inanıyorum. Bundan sonraki meslek hayatlarında başarılarının daim olmasını diliyorum.” dedi.

Ali Özcan, “Atama haberini duyunca ASKON Elazığ şubemize Erkaya Yırık Bey ile güzel çalışmalara hazır olun dedik. Çok kıymetli bir beyefendi. Hizmet için ihtiyaçlarımızı ilettiğimizde bir gün boş çevirmedi. Her zaman arkamızda olduğunu bize gösterdi. Bizde bunu karşılıksız bırakmayarak hem güzel hizmetleri yaptık hem de Elazığ’a sadece valimizi ziyarete gelerek önemlerini kendilerine hissettirmek istedik. Bu vesileyle kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.” şekinde konuştu.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık ise Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’ne teşekkür ederek “Kayseri’de çok güzel günler geçirdik. Güzel çalışmalar ortaya koyduk. Çalışmalarda ve yeni görev yerimizde bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi