Demirciler Sitesinde işyeri bulunan Şaban Soysal, "Benim Ambar Mahallesinde Demirciler sitesinde 24. Caddede bulunan bir iş yerim var. İş yerimin hemen karşısında bir hurdacı kamuya ait olan yolu işgal ederek; fabrika atıkları, naylon gibi atık maddeleri kamyonlarla bu bölgeye boşaltıyor. Benim bu adamla bir husumetim yok ama yaklaşık 6-7 yıldır ben bu durumdan rahatsızım.

Şimdi bir de pandemi durumu var günümüzde. Daha temiz daha dikkatli olmamız gerektiği halde hala aynı durumda, hatta daha kötü durumda diyebilirim. Çünkü artık o atık maddelerin içerisinde maskelerde bulunuyor. Güvenlik alsınlar bu duruma artık. Ben yine söylüyorum benim herhangi bir sıkıntım yok, gerekli tedbirleri alsınlar yine atık maddelerini döksünler oraya ama tedbir alınmıyor gerçekten insan sağlığı için sıkıntılı bir durum. Ben sadece bu pisliğin temizlenmesini istiyorum, en azından tedbir alsın, her gün sabah işyerimi temizliyorum, rüzgar estikçe her şey dükkanıma geliyor, müşteriler rahatsız oluyor, gelen müşteriler geriye gidiyorlar, kendi işimi yapamıyorum.

Ben bu durumu şikayet ettikçe 2-3 kamyon daha çöp dökülüyor, bu böyle devam ederse ben çevre Bakanlığı'nın kapısına oturacağım. Belediyeye bildiğim zaman zabıta ekipleri geliyor ceza yazıp gidiyorlar, daha sonra adam 80 tl cezasını ödeyip yeniden devam ediyor.

Bu çevrede bulunan herkes durumdan şikayetçi, inanın ben bile kendi iş yerime gelmek istemiyorum" diyerek bu duruma bir çözüm bulunması gerektiğini ifade etti.(BGC)

Editör: Haber Merkezi