Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri 2. Sıra milletvekili adayı İbrahim Bahçecioğlu, “Rahmetli babamı büyük bir saygıyla, kimi ağlayarak, kimi üzülerek dualarla anıyor. O soyadı bizim önümüzü bayağı açtı” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri 2. Sıra milletvekili adayı İbrahim Bahçecioğlu, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Tesisleri’nde Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ’ı seçim çalışmaları kapsamında ziyaret etti.
“BU ÜLKE HEPİMİZE YETER”
Bahçecioğlu, burada yaptığı açıklamada, Ankara’da yaşanan olayı şiddetle lanetlidiklerini belirterek, “Cumhuriyet tarihinin en büyük terör olayıdır. Birlik beraberliğimizi bozmamız gerekiyor. Hepimiz kardeşiz, bu ülke hepimize yeter. Bu acıyı hiçbir şey hafifletmez ama hayat devam ediyor” dedi.

“24 SAATLİK PERFORMANS GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUZ”
Kayseri genelinde seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Bahçecioğlu, “Bize süre kısaysa, diğer partilere de süre kısa. 24 saatin, 5-6 saatini uyku ile geçirip, 16-17 saatini çalışıp, bu arada da 24 saatlik performans göstermeye çalışıyoruz. Gece gündüz demeden Kayseri halkına ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.

“BU SOYADINI EN BÜYÜK MİRAS OLARAK GÖRDÜK”
Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ve Kayserispor'un eski Başkanlarından CHP'li Niyazi Bahçecioğlu’nun oğlu olan İbrahim Bahçecioğlu, babası ile ilgili ise şöyle konuştu: “Rahmetli babam başımızı hep dik tuttu. Bu soyadını en büyük miras olarak gördük. Kayseri halkından da bu teveccühü gördük. Büyük bir saygıyla, kimi ağlayarak, kimi rahmet dileyerek babamızı anıyor. O soyadı bizim önümüzü bayağı açtı.”

“EN GÜZEL KAMUOYU YOKLAMASI 1 KASIM’DA OLACAK”
Bahçecioğlu, kamuoyu yoklaması yapmadıklarının da altını çizerek, “Düşük çıkıp motivasyon bozukluğu, yüksek çıkıp rehavete kapılmak yerine, hedefimiz devamlı ilerisi olacak. En güzel kamuoyu yoklaması 1 Kasım’da saat:17.00’dan sonra olacak” diye konuştu.
Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, CHP Kayseri milletvekili adayı İbrahim Bahçecioğlu’na başarılar diledi.
HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ
Editör: Haber Merkezi