MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Kasım Cuma günü Tunceli’ye gideceğini açıkladı.Tunceli'den önce Alparslan Türkeş'in ata toprağına uğrayacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün yaptığı grup konuşmasında Devlet Bahçeli'nin Dersim tartışmasında sarf ettiği sözleri eleştirerek "Sayın Bahçeli’ye hodri medyan diyorum. Buyurun gidin bu söylediklerinizi Dersim’de söyleyin. Onların torunlarının gözlerine bakın ve ‘Hepsi vatan hainiydi’ deyin" demişti.

Davutoğlu'nun "Seyit Rıza'nın hain olduğunu sıkıyorsa Tunceli'ye git söyle" sözlerine cevap veren MHP Lideri Devlet Bahçeli bugün yaptığı açıklamayla cuma günü Tunceli'ye gideceğini söyledi.

Bahçeli "inadına gideceğim, orada bir kişi de karşılasa ne diyeceğimi, nerede neyi söylediğimi sizin gibi kıvırmadan aynısını söyleyeceğim." dedi.

Daha önce de Diyarbakır mitingi için gidemezsin diyenlere inat Devlet Bahçeli Diyarbakır'a gitmiş ve büyük bir miting yapmıştı.

TUNCELİ'DEN ÖNCE TÜRKEŞ'İN ATA TOPRAĞI'NDA
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Tunceli'den önce şehrimizde büyük önem verdiği MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in ata toprağı olan Pınarbaşı ilçesine uğrayacak.

Bahçeli'nin bugün saat 16:00'da Pınarbaşı Belediyesi'ni ziyaret edeceği bildirildi. Ülkücüler, MHP Lideri'ne destek vermek için konvoylar eşliğinde Pınarbaşı ilçesine gitmeye hazırlanıyor...
 
Editör: Haber Merkezi