MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü Cumhuriyet meydanı mitingi, 17 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış adı altında meydanda düzenlediği mitingi solladı.
7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesi liderlerin meydan mitingleri hız kesmeden devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra Kayseri Cumhuriyet meydanı bugün de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ağırladı.
Bahçeli'nin bugünkü Cumhuriyet meydanı mitingi, 3 Mayıs 2015 Pazar günü yapılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile 17 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılış adı altında meydanda düzenlediği mitingi solladı.





Kılıçdaroğlu'nun sağanak yağmur altında gerçekleştirdiği Kayseri mitingi, hava muhalefetine rağmen CHP'ye gönül veren Kayserililer tarafından da taktir toplarken, şimdi gözler AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Milli İttifak adı altında seçime ortak giren olan SP Lideri Mustafa Kamalak ile BBP Lideri Mustafa Destici ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Kayseri'de yapacağı mitinglere çevrildi.
HABER: ALİ TÜRKASLAN-SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi