ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki İncesu ilçesinde çeşitli ziyaret ve açılışların ardından Kızılören'de düzenlenen iftara katıldı.


İncesu’nun Çardaklı Mahallesi’ne yapılan Hüseyin Keziban Uçurum Sosyal Tesisleri’nin açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fatih Hasyüncü, İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Hayırsever Uçurum ailesi ve vatandaşlar katıldı.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada " Bir insanın kazandığı paranın haram mı, helal mi olduğunu anlamak için harcadığı yere bakmak gerektiğini söyledi. Kayseri’de hayırseverliğin çok önemli bir özellik olduğunu ifade eden Bakan Özhaseki, şehirdeki eğitim ve sağlık tesislerinin çoğunda hayırseverlerin isminin bulunduğuna dikkat çekti. Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik, Hüseyin Keziban Uçurum Sosyal Tesisleri’nin açılışının ardından Kızılörenliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen geleneksel iftara katıldılar.



Editör: Haber Merkezi