ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Ramazan Sokağı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.


Ramazan Sokağı’nda gerçekleştirilen gezi süresince vatandaşlar Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik’e büyük ilgi gösterdi. Gezi sonrasında Bakan Özhaseki’yi uğurlayan Vali Kamçı ve Başkan Çelik Ramazan Sokağı’nın sanatçı konuğu Erkan Mutlu’yu da dinlediler. Ramazan Ayı boyunca her akşam Ramazan Sokağı’nda halkla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu kez de sokağı Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte gezdi. Ramazan Sokağı’ndaki tüm esnafları tek tek ziyaret eden Bakan Özhaseki, Vali Kamçı ve Başkan Çelik, “Hayırlı İşler” temennilerinde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilçe belediyelerinin “5 Haziran Dünya Çevre Günü” vesilesiyle Ramazan Sokağı’nda kurduğu standa da uğrayan Başkan Çelik, Vali Kamçı ve Bakan Özhaseki burada vatandaşlara bilgilendirme formları ve çeşitli hediyeler dağıttı.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Erkan Mutlu’ya dinleti sonrasında teşekkür ederek çiçek verdi. Yaptığı konuşmada Ramazan Sokağı’nın başından itibaren halkın coşkusuna değinen başkan Mustafa Çelik “Sanatı ve sanatı ve sanatçıyı seven bir Kayseri var. Biz de bu bilinçle Türkiye’deki en güçlü sazları ve sesleri hemşerilerimizle buluşturuyoruz. Hemşerilerimiz de burada Ramazan Ayı’nın manasına uygun, kaliteli bir şekilde vakit geçiriyorlar” şeklinde konuştu. Vali Süleyman Kamçı da yaptığı etkinlikler için Büyükşehir Belediyesine ve katılımları için Kayseri halkına teşekkür etti.



Editör: Haber Merkezi