AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile parti üyeleri eşlik etti. Ziyarette konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Bakan Özhaseki’nin geçmiş dönemde yaptığı hizmetlerin sonraki dönemlerde referans kabul edildiğini belirterek; “Bizim sizden öğrendiklerimiz sizin bu memleket için gerek belediye başkanlığınız döneminde gerekse bakanlığınız döneminde gerekse genel başkan yardımcılığınız sürecinde yaptığınız hizmetleriniz hepimizce malum. Hakikaten geçmiş dönemlerde Türkiye’ye örnek olan işlere öncülük ettiniz. Şehrimiz adına marka belediyecilik ve Kayseri modelinin Türkiye’de duyulmasına yapmış olduğunuz özverili çalışmalardan dolayı hem bu şehirde yaşayan birisi olarak, hem de Kocasinan belediye Başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum.’ diye konuştu.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise konuşmasında, belirli periyotlarla belediye başkanlarını ziyaret ederek, yapılması gerekenler noktasına fikir alış verişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Çolakbayrakdar’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve belediye başkanlığındandan önce dönemlerde de başarılı işlere imza attığını vurgulayan Özhaseki; “Bugün burada İl Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’ı ziyaret ettik. Ahmet Bey, yıllardır beraber olduğumuz ve birlikte çalıştığımız, benim belediye başkanlığım döneminde de en önemli komisyonlarda görev alan bir kardeşimizdir. Geçtiğimiz dönemde meclis kararıyla, şimdi ise Kayseri halkının büyük bir teveccühü ile belediye başkanlığına getirilmiş bulunuyor. Allah utandırmasın. Rabbim güzel hizmetler yapmayı da nasip etsin” diye konuştu.

Yıllardır Kayseri’de süren iyi belediyecilik kavramından hareketle işlerin çok daha iyiye gittiğini ifade eden Özhaseki, şöyle devam etti; “Eskilerin sözü ile, niyet hayır akıbet hayır denilirdi. 94’lü yıllarda bizler iyi niyetli olarak yola çıktık. İyi niyetle gayret ettik. Bir taraftan hizmet ederken bir taraftan da Kayseri’nin başına bela olan kötülüklerle savaştık. O günleri görenler çok iyi hatırlayacaklardır. Altyapının olmadığı, mafyaların ortalığı sardığı, herkesin başına bela olduğu, parkların bile işgal edilmiş olduğu bir şehirden bu günlere gelip, Türkiye’de örnek bir şehir olarak gösterilmek kolay değil. Hamdolsun biz hizmet ettik. Şehrin altyapı ve üst yapısını bitirdik. Sonra devasa tesisler ortaya çıktı. İnsanlar kültürde, sanatta, eğitimde ve sağlıkta aradıkları her şeyi bulabiliyor. Kayseri’ye gelen herkes takdirle ve güzel bir şehir olduğundan bahsediyor. Bu bir anlayışın ve beraberce çalışmanın ürünü.”

Belediye başkanlığı döneminde Haseki isminin ön plana çıkmış olmasının yetemeyeceğini ve tek taşla duvar olamayacağına işaret eden Bakan Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın hizmetlerinden övgüyle bahsetti. Bundan sonraki çalışmalarında da Başkan Çolakbayrakdar’a destek olma sözü veren Özhaseki; “Bu günkü belediye başkanlarımız ve siyasetin içerisinde bulunan milletvekillerimizle yıllarca kol kola vererek onlarca arkadaşımızın emeği ile çok şükür Kayseri’mizi bir yerden alıp, bir yere getirdik. Bugün de yeni arkadaşlarımıza Memduh Bey’in önderliğinde bu şehri daha ileriye götürmenin gururunu yaşıyoruz. Bundan Kayseri ve Türkiye istifade etti. Bundan sonra da Çok güzel hizmetler yapılacaktır. Ahmet Bey’i yakından tanıyoruz. Ailesiyle çevresiyle, hizmetleri ile çok çalışkan bir kardeşimiz. Bundan sonra da yapacağı her işte yanında ve kendisinin destekçisi olacak, sonuna kadar da destek vermeye devam edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi