Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, belediye olarak yaptıkları faaliyetleri Kayseri kamuoyuna aktarma görevini en güzel şekilde yerine getiren basın mensupları ile her zaman iyi ilişkiler içerisinde olduklarını söyledi ve sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Başkan Yalçın burada Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerle bir araya geldi.

Burada kısa bir konuşma yapan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, Başkan Yalçın’ın basına en yakın isimlerden birisi olduğuna dikkat çekerek, “KASKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği ve şimdi de Talas Belediye Başkanı olarak basına hep yakın isimlerden birisi oldu. Gerek geçmiş dönemlerde gerekse şimdi bizlerden gelen her makul talebe cevap verdi ve yerine getirdi. En son Ali Dağı’nda basın mensupları olarak birlikte ağaç diktik. Tecrübeli bir belediyeci ve bürokrat olarak Talas’ta gayretli bir çalışma içerisine girdi. Eksik olmasın basınla ilişkilerini de gayet güzel şekilde yürütüyor. Kendisine tekrar hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum” dedi.

ESKİMEZ DOSTLUK

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da Veli Altınkaya ile eskimez bir dostlukları olduğuna vurgu yaparak, “Çok şükür basınla hep iyi ilişkilerimiz oldu. Bizim yaptığımız işleri gazeteci arkadaşlarımız kamuoyuna aktardılar. Belediye Mahallemiz’de projemiz çok başarılı ve ses getiren bir proje oldu. Bunun duyurulması hususunda da yine basınımızdan büyük destek gördük. Kırsal mahallelerimizde bunları yaparken merkez mahallelerimizde de sabahları erken saatlerde yürüyüş yaptık ve eksiklikleri tespit ederek giderme yoluna gittik. Yine bunlar da basın kuruluşları tarafından vatandaşlara ulaştırıldı. Ben sağladıkları bütün katkılardan dolayı tüm gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

KOYUN YIKAMA ARACI, BAŞKAN’IN HEDİYESİ

Gazeteciler Cemiyetini ziyaretinde, kırsal kesimde çok büyük ilgi gören Koyun Yıkama Aracı hakkında bilinmeyen bir konuyu da açıklayan Başkan Yalçın, aracı kendi parasıyla yaptırıp belediyeye hediye ettiğini söyledi.

ADNAN MENDERES VE ARKADAŞLARI DA ANILDI

Öte yandan ziyarette, hem Cemiyet Başkanı Altınkaya hem de Başkan Yalçın merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarının idamına dair açıklamalarda bulundu. Adnan Menderes’in 58 yıl önce bugün idam edildiğine dikkat çeken Veli Altınkaya, Menderes ve arkadaşlarını rahmet andıklarını söylerken Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da “Allah o günleri bir daha göstermesin. Milletimiz kendisine hizmet edeni unutmaz. Nitekim unutmadık da. Allah rahmet eylesin” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi