AK Parti Hacılar Belediye Başkan adayı Bilal Özdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Kayseri Organize Sanayi Bölgesindeki Hacılarlı İşadamlarını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Hacılar Belediye Başkan adayı Bilal Özdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Sarıkaya, Doğan İçingir ve Belediye Meclis Üyeleri ile Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Bostancı Petrol, Andaç Mobilya, Emek Çelik Kapı ve Boldera Mobilyayı ziyaret ederek yönetici ve çalışanlar ile bir araya geldi.

Özdoğan, burada yaptığı açıklamada; “Yola çıkış nedenimiz Allah’ın izniyle, Allah rızası için memleketimize bir şeyler katmak. İnsanlarımızın refahına, mutluluğuna bir nebzede olsa katkıda bulunmak. Reisimizin önderliğinde, gönül belediyeciliği kapsamında inşallah yetmiş günlük süreçte sizlerin desteğini zaten biliyoruzda, duanıza talibiz. Memleketimizin duasına talibiz. İnşallah hayra vesile olur. İnşallah nasip olur sandıktan çıktığımızdada yine bu birlikteliğimizi, beraberliğimizi, istişarelerimizle birlikte yönetmek, ortak akılla ilçemize güzel hizmetler yapmak derdindeyiz. Hep beraber bu yolda zaman harcayacağız, kafa yoracağız. Vatandaşlarımıza, ilçemize, ilimize güzellikler adına çalışmalarda ne yapabilirsek bu yolda ilerleyeceğiz. Bismillah dedik, başladık inşallah. Allah hayırlısını versin.” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi