31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti Hacılar Belediye Başkan adayı olan Bilal Özdoğan seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Saçcıoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri ile ilk olarak Hacılar Çevre Ahlak Kültür Derneğini ziyaret eden Başkan Adayı Özdoğan, Dernek Yöneticileri Mahmut Kartal, Mehmet Baktır ve Aykut Turan ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulunarak, seçildiği takdirde İlçede yapmayı planladığı projeleri anlattı.

Özdoğan, burada yaptığı açıklamada; “Allah nasip etti 2014 yılından beri görev aldık, Hacılar için çalışıyoruz, çalıştık. Artısıyla eksisiyle bir beş yıl yaşadık. Tabi ki yardımcılık görevimiz vardı, vekâlet ettiğimiz sürecimiz var. Bunların hepsi ekip içerisindeki görevlerimizdi ama şimdi Allah nasip ederse ekibin başı olarak göreve talibiz. Buradan edindiğimiz bilgileri tecrübeleri eksileri, artıları Allah nasip ederde sandıktan da çıkarsak üzerine koyarak, yönetimimizle, meclisimizle, sivil toplum örgütlerimizle, vatandaşlarımızla müşterek idare etmek bizim prensibimiz olacaktır. Yol, alt yapı üst yapı tabiki asli vazifeler. Onun dışında yaşamı kolaylaştıracak yaşama değer katacak Hacılar’da yaşıyorum, mutluyum diyebilecek bir topluluk oluşturmak bizim hedeflerimiz arasındadır. Birlik beraberliğimizi hiçbir zaman eksik etmeden, öz eleştiriye açık, görünen aksaklıkları da rahatlıkla bana, başkanıma, yönetimimize, meclis üyelerimize, sizler gibi sivil toplum örgütlerine iletebilecek kişiler olmalıyız. Çıktığımız bu yolda da inşallah desteğinizi, duanızı, bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Hacılar Belediye Başkan Vekili ve Belediye Başkan Adayı Bilal Özdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Saçcıoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri daha sonra Hacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Günek ve Kıbrıs Gazisi Ahmet Herdem’i ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi