Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Belediyeler Birliği üyesi Belediye Başkanlarıyla birlikte Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, Bakan Albayrak ve Bakan Kurum’la Kayseri ile ilgili bazı projeleri hakkında da görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. Türkiye Belediyeler Birliği’ndeki AK Partili bazı Büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla birlikte ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ziyaret ve sonrasında başta kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere Kayseri’yi ilgilendiren konularla ilgili görüşme yaptı. Görüşmede TOKİ ile yapılacak olan kentsel dönüşüm projeleri ele alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve belediye başkanları daha sonra Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, heyet halinde yapılan görüşme ve sonrasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a Kayseri ile ilgili taleplerini iletti.

Editör: Haber Merkezi