Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, belediye çalışmaların, kamuoyuna tanıtımı ve bilgilendirilmesi hususunda Kayseri basın mensubu gazetecilerin göstermiş oldukları hassasiyetlerden dolayı teşekkür etti.

Kayseri Gazeteciler cemiyetinde düzenlenen ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile çok sayıda basın mensubunun iştirak ettiği Basın toplantısında Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç “Sağduyunun sesi ve haberi olan Kayserili basın mensubu arkadaşlarımızın belediyenin her çalışmasını, her etkinliği ve her yatırımını haber olarak yaparak kamu oyunu aydınlatmışlardır. Bir bakıma kamuoyunu bilgilendirmişlerdir, dolayısıyla toplumsal birlikteliği, barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmuşlardır” dedi.

Kayseri’de görev yapan medya çalışanlarının büyük fedakarlık ve özveri içerisinde görev yaptığını ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu;

“Özellikle değerli basınımız; sizlere minnet duyuyorum. Sağduyunun sesi kardeşlerimiz; hakikaten birliğin ve beraberliğin sembolü olan, Kayserili basın mensubu kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü birliğimizi zedelemeyecek bir cümlenin her yeri yakacağını unutmayalım ve bu anlayış içerisinde sağduyularla bu hizmetlerimizi sürdürelim. Kayseri gönül belediyeciğini sizlerin yazıları, görselleri ve sesiniz ile ülkemize adeta örnek olmuştur. Gönül belediyeciliğinin daha doğrusu gönül hizmetkârlığını sizlerin sayesinde öğrenmişlerdir. Kayseri’de bir başarı var ise basının sesi ile bu gerçekleşmiştir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tüm Kayseri’yi kucaklayacak olan hizmet ve yatırımlarımız için bu desteğinizin devam edeceğinden hiç kuşkum yok.”

Editör: Haber Merkezi