Melikgazi Belediyesi Geri Dönüşüm çalışmaları toplumun her kesiminden takdir toplamaya devam ettiğini bildiren Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Büyükkılıç “17 yıldır başarı ile sürdürülen geri dönüşüm çalışmalarında başarının en önemli anahtarı eğitim. Bu kapsamda Melikgazi Belediyesi’nin “Geleceğini Çöpe Atma!“ sloganı çerçevesinde öğrencilere eğitim konferansları vermektedir’’ dedi.

Konferans salonunda düzenlenen “Geleceğini Çöpe Atma” konferansına öğrencilerinin yoğun ilgisi olduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Türkiye’de ilk lisanslı ayrıştırma tesisinin Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirildiğini ve şu anda elektronikten, atık yağ, pil ve plastikten, metal atıklara varıncaya kadar 10 farklı alanda geri dönüşüm çalışmasının devam ettiğini kaydetti.

Toplantı salonunda düzenlenen konferansta öğrenciler getirdikleri atıkları geri dönüşüm maskotu Melikcan’a teslim ettiler, bunun karşılında öğrencilere PUFİDİK MELİKCAN anahtarlık hediye edildi.

Editör: Haber Merkezi