Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Diplomasını alan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç için açıklamada bulunan Erciyes Kadın Platformu Başkanı Dr.Necla Kömürcü, şunları söyledi.

“Başkan Memduh Büyükkılıç, Ege Tıp fakültesini tamamlayarak tıp doktoru oldu. 20 yıldır kent doktoru olarak Melikgazi Belediye Başkanlığı yaptı. Şimdi ise AÖF almış olduğu Kamu Yönetimi diplomasını Kayserililer 31 Mart’ta Büyükşehir Belediye başkanı unvanı ile taçlandıracaklardır”

A.Ö.F Kamu Yönetimi Ön Lisans diplomamı almanın mutluluğunu da yaşadığını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden genç bir doktor olarak mezun olduğumda aldığım diplomanın ardından bu diplomada şahsım adına büyük önem taşıyor. Gençlerimize eğitim alanında her zaman örnek olmaya, onların daha nitelikli ve başarılı olmaları için teşvik etmeye devam edeceğim. Diplomamızı takdim eden çok değerli A.Ö.F Kayseri Şube Müdürlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi