Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle “Gençlik Programına” iştirak ederek sohbet etti, eğitim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin bu etkinliğinden çok etkilendiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Okul bahçesinde öğrencilere belediyenin ikramı olarak pilav ve ayran ikramında bulundu.

Kayseri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından bu etkinliğe davet edilmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi ilçesinde okuyan öğrenciler çok şanslı. Çünkü her bir okul da kent yöneticileri, hayırseverler, öğretmenler ilgili, veliler her türlü desteği sağlıyor. Devletimiz ve yerel yöneticiler olarak bizler öğrencilerimize her türlü imkanı sağlıyoruz. Sizlere de sadece çalışmak düşüyor. Öğrencilerimiz bu tür etkinlikler ile ufuklarını açılıyor, sosyal birer birey olmalarına vesile oluyor ve ders dışında bir etkinlik ile yorgunluklarını atıyorlar” dedi.

Editör: Haber Merkezi