MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin yaz okuluna katılan öğrencilerin hazırladığı sabah sporuna katıldı.


Öğrencilerin yaz okulunda öğrendiklerini ve toplum ile paylaşarak özel anlar yaşattıklarını belirten Başkan Büyükkılıç, yaz okulu öğrencilerin düzenlemiş olduğunu ve gerçekleştirdikleri etkinliklerin sosyalleşmelerine vesile olduğunu kaydetti. Yaz okulu öğrencilerinin eğlenerek öğrendiklerini ve aynı zamanda neşe içinde yaz tatilini değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Esenyurt Sosyal ve Spor tesislerinde yaz kursularına iştirak eden 8-13 yaş grubu 80 öğrencimiz ile bu sabah beraber güne başladık. Sabah yürüyüşü, ve sabah sporu sonrası hep beraber kahvaltı yaptık. Amaç, aynı semtte ve mahalle de oturan bu çocuklarımızın kaynaşması, birlik ve beraberlik içinde olmalarını sağlamaktır. Bunu da başarıyoruz " diye konuştu.


Yaz okullarının hem ders hem de spor branşlarında başladığını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, yaz okulu öğrencilerinin bu etkinliğinin diğer semtlerde de devam ettirileceğini sözlerine ekledi.



Editör: Haber Merkezi