Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Şeker Fabrikasını ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akar'dan, fabrika ve pancar alım kampanyası hakkında bilgi aldı.

Hüseyin Akar, yaptığı bilgilendirmede, ziyaretten son derece memnun olduklarını bugün Kayseri’de esnaf, sanayici ve üretici konumundaki her kesimin belediyelerin direk veya dolaylı yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sağladıklarını kaydetti.

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Şeker Fabrikası için önemli bir bölgede yer aldığını ve 1955 yılından beri üretim ile hem ekonomiye, hem tarıma hem de istihdamı büyük katkı sağlığını söyledi.

Şeker tadında bir ziyaret ile fabrika çalışanları ile beraber olan ve öğle yemeğinde işçiler ile birlikte olan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "Kayserili üreticilerimiz her zaman fabrikamızın yanında oldu. Bizler de daima Kayseri üretici kardeşlerimizin yanında ve destekçisiyiz. Şeker fabrikası gerek üretimi gerek ise çalışanların potansiyeli gerek ise üretici tabanındaki geniş ağı ile bir bölge yatırımıdır. Bunun için desteklenmesi ve katkı sağlanması gerekir" dedi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, pancar alım kampanyasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, Kayseri Şeker Fabrikasının bölge ekonomisi için önemine işaret etti.

Editör: Haber Merkezi