Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafı ziyaret etti, terminalde bulunan yolcular ile sohbet ederek Kayseri şehri ile ilgili izlenimlerini sordu.

Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafını ziyaret eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Şehirlerarası terminallerin dünyanın her yerinde o şehir için farklı bir yeri olduğunu çünkü o şehre diğer illerden ulaşım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Kayseri Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin İPEK YOLU üzerinde olması Doğu ile Batı, Güney ile Kuzey arasında adeta kavşak görevi yapmasının Kayseri için bir şans olduğunu ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Şehir terminalleri her zaman o şehrin bir aynasıdır. Gerek uçak, tren ve kara yolu terminalleri 24 saat esasına göre çalışan işyerleridir. Her zaman her an hizmet sunan ve yolcuların adeta aktarma istasyonudur. Hem gelen hem de giden yolculardın memnuniyeti şehrin genel kanısı için çok önemlidir. Bu açıdan terminaller aynı zamanda şehrin aynasıdır. Bunun için bu işyerlerini önemsiyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi