Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediyesi Çözüm Merkezi’ne gelen telefonları yanıtlayarak, vatandaşlardan gelen talepleri dinledi.

Kocasinan Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, belediyenin aktif uygulama alanı olan Çözüm Merkezi'ni gezerek, merkezin telefon hattına gelen aramaları yanıtladı. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, Kocasinan Belediyesi'nin bu uygulama sayesinde devletin şefkat elini vatandaşa yansıttığını söyledi.

Birim çalışanlarıyla da sohbet eden Başkan Büyükkılıç, Kocasinan Belediyesi'nin vatandaşların yüreğine dokunan hizmetler ürettiğini belirterek, bu sayede devletin şefkat elini vatandaşa doğrudan yansıttığını ifade etti. Çözüm Merkezi’nin çalışmaları hakkında Başkan Büyükkılıç’a bilgiler aktaran Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise Çözüm Merkezi’nin vatandaşa doğrudan hizmet sunan çözüm odaklı bir proje olduğunu söyledi.

Merkezin; tüm belediyecilik hizmetlerini tek bir çatı altında toplayan bir birim olduğuna dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımız, dilek, istek ve şikayetlerini yüz yüze iletebilmenin yanı sıra her türlü iletişim kanalını kullanarak; özellikle sosyal medya, internet ortamı, mobil uygulamalı cep telefonu ya da 0352 222 70 00’ numaralı telefon iletebiliyor. Bu yöntemle vatandaşlarımızın talebi kayıt altına alınıyor ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuluyor. Bu merkezde sadece çağrılar cevaplanmıyor. Aynı zamanda 7 gün 24 saat prensibiyle çalışan bir belediyecilik anlayışıyla rutin belediyecilik hizmetinin yanı sıra akut bir ekimiz hizmet veriyor. Acil yapılması gereken durum söz konusu olduğu takdirde, ekiplerimiz anında olaya müdahale ediyor. Bütün gayretimiz; Kocasinan’da yaşayan vatandaşlarımızın daha huzurlu ve daha mutlu olmaları içindir. ” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi