Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Uzunlu ve Yönetim Kurulu,Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek, Belediyenin kadınlara yönelik çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Türk kadınlar Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Ayşe Uzunlu, Melikgazi Belediyesince bayanlara yönelik ve bayanlar için özel yapılan yatırım ve hizmetlerden dolayı bayanlar adına teşekkür ettiğini söyledi.

Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetimi ile her zaman birlikte ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını ve beraber projeler ürettiklerini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “Mesleki Oda, Dernek ve Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte ve istişare içerisinde çalışıyoruz. Bunun olumlu sonuçları ilçe halkına hizmet olarak yansımaktadır. Türk kadınlar Birliği Kayseri Şubesi ile ortak bir çalışma gerçekleştirmek istiyoruz. Bu ortak çalışma ile Kayseri’de kadınlara yönelik yeni bir etkinlik ve yeni bir kampanya ile Kayserili hanımlara özel seminerle düzenleyeceğiz. Ayrıca Meslek Eğitim Kurslarımız da yine ortak çalışmaları değerlendireceğiz. Sosyal belediyecilik çalışmaları ile toplumda denge unsuru sağlamakta ve toplumsal barış ile birliğe vesile olunmaktadır” dedi.

Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Uzunlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinden, gerçekleştirilen çalışmalar ile projeleri hakkında bilgiler aldıklarını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi