Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şube Başkanı Emrullah Aksu ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. ASKON’un Kayseri’deki çalışmaları hakkında bilgi veren Aksu, konuşmasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin geçen hafta düzenlediği Kitap Fuarı’na da değindi. Kayseri’nin tanıtım ve sosyal belediyecilik açısından en başarılı programlardan birisini yaptığını ifade eden Aksu, “Kitap fuarı hakikaten güzel bir fuar oldu. Gerek Kayseri’de gerekse ulusal camiada ses getirdi. Bu anlamda size çok teşekkür ediyoruz. Kayserimizin büyük bir açığını kapattınız” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de çok başarılı bir fuar düzenlendiğini ifade ederek “Katılan tüm yazarlar ‘İstanbul ve Ankara da dahil böyle bir fuar görmedik’ diyorlar. Her ayrıntıyı en iyi şekilde planladık ve sonuçta iyi bir eser ortaya çıktı” diye konuştu.

ROBOTİK TAKIMINDAN ZİYARET

Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Mehmet Duran Öznacar ve bir grup öğrenci de Başkan Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Öğrenciler ziyarete, İstanbul’da aralık ayında katılacakları yarışma için hazırladıkları robotla birlikte geldi. Başkan Çelik, kumanda ederek bir süre öğrenciler tarafından yapılan robotu inceledi. Öğrencilerden her zaman kendilerine hedef koymalarını istediğini dile getiren Başkan Çelik, “Hedef koyun, üzerine gidin diye her zaman söylüyorum. Maşallah siz zaten hedefinizi koymuşsunuz. Çıktığınız bu yol önü açık bir sektör. Yazılım sektörü, bilgi işlem gibi sektörler sürekli kendini yenileyen, sürekli gelişen ve sürekli yeni kanallar ve yeni pazarlar açan sektörler. İyi yoldasınız. İnşallah üniversite hayatınızda çok daha iyi işler yaparsınız. Yarışmada da iyi bir neticeyle dönmenizi diliyorum” dedi.

DEVA PROJESİ DERDE DEVA OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı da ziyaret etti. Elmalı, beraberindeki heyetle birlikte Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan DEVA (Kitlesel Değer Kazandırma Projesi) projesiyle ilgili Başkan Çelik’e bir sunum yaparak bilgi verdi. Elmalı, projenin öncelikle yerelde ardından ulusal çapta değerler eğitimi verecek önemli bir proje olduğunu söyledi.

DUA ALAN PROJE YADES

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i YADES (Yaşlı Destek Programı) projesinden hizmet alan bir yaşlımızın kızı da ziyaret etti. Annesiyle birlikte yaşadığını ve Büyükşehir Belediyesi’nin YADES projesiyle çok önemli bir hizmet verdiğini ifade eden vatandaşımız, Kayseri’deki bu hizmeti Türkiye’nin hiçbir yerinde görmediğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik de, pek çok fiziki yatırım yaptıklarını; ancak en mutlu oldukları yatırımın insana yatırım olduğunu ifade ederek, “Yaşlılarımıza verdiğimiz bu hizmet bizi son derece mutlu ediyor. Çünkü, neticede yaptığınız hizmetin karşılığında dua alıyorsunuz. Bu da bize yetiyor. Sizlerin duasıyla güç kazanıyoruz, enerji kazanıyoruz ve hizmete devam ediyoruz. Bu projeyi devam ettireceğiz, yeter ki siz mutlu olun” dedi. Kayseri Motosiklet Grubu adına Mustafa Özdemir de Başkan Mustafa Çelik’i ziyaret ederek bir süre görüştü. Özdemir, Kayseri’de motosiklet grubu kurduklarını ve motosiklet pisti yapılması için girişimlerde bulunduklarını söyledi. Özdemir ayrıca hizmetleri nedeniyle Başkan Çelik'e teşekkür plaketi takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i TÜGVA Kayseri Şube Başkanı Ahmet Hidayet Kiraz ile Kayserispor Kapalı Kale taraftar grubu da ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi