İlçe genelinde ulaşımın rahatlatılmasına yönelik proje ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Bekir Yıldız Bulvarı-Şehir Hastanesi katlı kavşağımız, şehrimize hayırlı olsun. Özellikle içinden geçtiğimiz süreçteKayseri Şehir Hastane’miz en fazla takdir gören işlerin başında geliyor. Bu vesileyle şehir hastanelerin mimari ve birçok eserde imzası olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Böyle bir altyapı olmamış olsaydı içinden geçtiğimiz süreçte ne kadar zor şartlar altında olunurdu. Şükür Allah’a ‘Güçlü Türkiye’ ve ‘Güçlü bir Devlet’ olarak, bugün böyle bir açılışı gerçekleştiriyoruz. İnşallah içinden geçmiş olduğumuz süreci en kısa süre içerisinde hem şehrimiz hem ülkemiz hem de dünyamızdan yok olmasını ve bütün insanlığa sağlık getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kayseri’de ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırarak yüksek standartlarda yol, katlı kavşak ve kaldırımların hizmete sunulduğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Bekir Yıldız Bulvarı, açılışı yaptığımız köprülü kavşak sayesinde artık kesintisiz bir şekilde Kocasinan Bulvarı’ndan başlayıp, Zafer Caddesi’ne kadar devam ediyor. Bu yolun ilk temel projesi, Sayın Bekir Yıldız ve Sayın Mehmet Özhaseki döneminde başladı. Ardından zaman içerisinde başlatılan proje Sayın Mustafa Çelik ile devam etti. Sonrasında ise göreve başladığımızda ilk yaptığımız projelerden bir tanesi de buydu. 1. Etap tamamlanmasıyla birlikte 2.Etabın kanal ıslahının yapılması bize nasıp oldu. Son olarak Sayın Memduh Büyükkılıç Başkanım, yolun gidiş-geliş güzergahları olan yolun yapılma sürecini tamamladı ve artık Bekir Yıldız Bulvarı, kesintisiz olarak Kayseri’mizin hizmetine sunuldu. Yıllarca süren çalışmanın neticesi olarak böyle bir eser ortaya çıkıyor. Hizmetlerinden dolayı Sayın Memduh Büyükkılıç Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız, merkezde Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Hacılar olmak üzere bütün ilçelere abilik ve önderlik yapıyor hem de destek oluyor. Bu vesileyle şehrimize hizmet veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”  diye konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, yapılan çalışmalarla Kayseri’yi daha güzel ve daha konforlu hale getirdiklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi