KOCASİNAN Belediyesi tarafından yaz tatilinde çocuklar için gerçekleştirilen sokak oyunları etkinlikleri Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'ın katılımı ile devam etti.

Her hafta farklı mahallelerde gerçekleştirilen Kocasinan Sokak Oyunları Şenliği’nin bu haftaki durağı Ziyagökalp Mahallesi oldu. Çocuklarda milli ve manevi duyguların pekiştirilmesi için birbirinden özel etkinlikler düzenlediklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Belediye Başkanı olarak 7’den 70’e herkese hizmet sunabilme şuuru ile hizmet veriyor, çalışmalar yürütüyoruz. 7’den 70’e herkese hitap eden projeler üretiyoruz. Özellikle çocuklarımızın yaz tatilinde keyifli dakikalar geçirmesi için mahalle mahalle geziyoruz. Her hafta değişik günlerde ve farklı mahallelerde sokak oyunları ile çocuklarımızı eğlendirirken, aileleri de geçmişte oynadıkları oyunları tekrar görmenin mutluluğunu yaşıyor. Çocukların büyükleriyle birlikte sokak oyunlarına katılması bizlere ayrı bir memnuniyet katıyor” ifadelerini kullandı.

Kocasinan Belediyesi, etkinlikte yarışmaya katılan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Etkinlik, Başkan Çolakbayrakdar’ın kendi eliyle vatandaşlara pilav ikram etmesiyle sona erdi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi