Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Boztepe Mahallesi için düşünülen sağlık ocağıyla ilgili planlama çalışmalarının tamamlanarak yer tahsisinin gerçekleştirildiğini, Sağlık Bakanlığı nezdinde yürütülen görüşmelerin ise tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Boztepe Mahallesi’ni ziyaret eden ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, Sancaktepe, Boztepe, Elagöz, ve Akin Mahallelerini de içerisine alan geniş bir bölgeyi kapsayan alanda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bu alanda bulunan ve 5 mahalleyi birbirine bağlayan Mahmut Şahin Caddesi’nin ilk etap çalışmalarının tamamlandığını ve hizmet vermeye başladığını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar, caddenin Akin Mahallesi’ne kadar olan ikinci etabını ise bu yıl içerisinde tamamlayarak hizmete açmayı planladıklarını ifade etti. Yapılan hizmetlerle kubbede hoş bir seda bırakmak istediklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, şunları söyledi;

“Bütün amacımız kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Bu makamlar kimse için kalıcı değildir. Bizler geçmiş dönemden bu güne kadar elimizden geldiğince imkanlarımız ölçüsünde Boztepe ve diğer mahallelerimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda bu mahallemiz ve bölgede yer alan diğer 4 mahallemizi de yakından ilgilendiren Mahmut Şahin Caddesi’nin ikinci etabını tamamlayarak hizmete açtık. Caddenin Akin Mahallesi’ne kadar olan kısmını da bu yıl içerisinde altyapı ve üst yapısıyla yenileyeceğiz. Söz verdiğimiz gibi; bu caddeyi etaplar halinde tamamlayacağız. Sadece Boztepe Mahallesi’nin yollarını değil, hizmet ağımız içerisinde bulunan bütün mahallelerimize yatırımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz. Boztepe Mahallemize işlevsel bir Semt Konağı’nı kazandırdık. Bütün Mahallelerimiz için yapmayı planlamış olduğumuz gerek sosyal tesisler, gerek altyapı çalışmaları, gerekse çevre düzenlemelerini etaplar halinde tamamlayacağız”

Mahalle sakinleriyle, bölgeye yapılması düşünülen sağlık ocağıyla ilgili gelişmeleri de paylaşan Başkan Çolakbayrakdar, planlama çalışmalarının tamamlanarak yer tahsisinin gerçekleştirildiğini, Sağlık Bakanlığı nezdinde yürütülen görüşmelerin ise tamamlanma aşamasına geldiği bilgisini paylaştı.

Ziyarete eşlik eden AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan da, halka hizmetin Hak’ka hizmet olduğu anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi