Cumhuriyet Halk Partili, Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eoğlu’nun mahallelere yönelik ziyaretleri sürüyor. Başkan Eroğlu, Kemer mahallesini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İbrahim Konur, CHP İl Kadın kolları yönetim kurulu üyesi Senem Çağdaş, CHP Sarız İlçe kadın kolları başkanı Leyla Coşkun ile birlikte Kemer mahallesini ziyaret eden Başkan Eroğlu, burada mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlarla birlikte kahvaltı yapan, sohbet eden, Eroğlu burada yaşlılarla yakından ilgilendi.

Halkın taleplerini dinledi

Başkan Eoğlu, ardından Hasan, Mulla ve Demir Boyraz kardeşlerin hazırladıkları evine geçerek vatandaşlarla bir araya geldi, birlikte kahvaltı yaptı. Köy evinde oturup vatandaşlarla beraber kahvaltı yapan Eroğlu, halkın taleplerini ve sorunlarını dinledi. Sıcak ortamda geçen ziyarette Eroğlu, Sarız Belediyesinin yürüttüğü çalışmaları anlattı.

"Mahallelerin gelişimine katkı sunacağız"

Daha sonra mahalle meydanına çıkan Eroğlu, burada vatandaşlarla sohbet etti, yaşlılarla yakından ilgilendi. Kemer mahallesinin gelişimine katkı sunacaklarını belirten Başkan Eroğlu, mahallelerin ilçe merkezinden daha güzel olması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Halkçı Başkan

Halkçı Belediyecilik ilkesi gereği, eşit hizmet anlayışı içerisinde tüm mahallelere hizmet etmeyi sürdürdüklerini kaydeden Başkan Eroğlu, yaptıkları ziyaretleri ile vatandaşların öneri, istek ve taleplerini yerinde dinleme fırsatı elde ettiklerini söyledi.

Kemer’e Tandır Yapacak

Kemer mahallesini ziyaret eden Başkan’ı burada kadınlar, tandır talepleriyle karşıladı. Kadınlar, CHP’li Başkan’dan mahallerinde ihtiyaç olan, yufka ekmek pişirme tandırı yatırmasını istediler. Başkan Eroğlu’da kadınların bu taleplerini geri çevirmedi ve “size en kısa zamanda tandır yaptıracağım bunun sözünü veriyorum” dedi. Talep ettikleri, yufka ekmek pişirme tandırının yapılacağı sözünü alan kadınlar Başkan Eroğlu’na teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi