Kars Ardahan Iğdırlılar Derneği olağan genel kurulu yapıldı. Çoğunluğun sağlanmasının ardından başlayan genel kurulda divan üyeliklerine Sinan Kurt, Şeyda Aşatır ve Talip Keçeli seçildi. Daha sonra oylamaya geçildi. Tek listenin bulunduğu seçimde mevcut Başkan Aytaç Kırmızıtaş oy birliği ile yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Aytaç Kırmızıtaş, Sinan Kurt, Nevzat Çolak, Şeyda Aşatır, Aytekin Samuk, Kazım Atmaca, Nesim Aksu.

Yeni Yönetim Kurulu Yedeklerinde ise, Özel Aktaş, Mithat Ateş, Çetin Güner, Halil Yıldız, Eral Aydın, Talip Şahin, Sabri Özdemir yer aldı.

Denetim Kurulu, Onur Hazman, Muğdat Mintaş, Eren Değer, Denetim Kurulu yedek ise, Talip Keçeli, Necati Aras, Arif Özdemir isimlerinden oluştu.

Başkan Kırmızıtaş burada yaptığı konuşmada, “Yine aday olmam teklif edildi yönetim tarafından, onlara da teşekkür ediyorum. Yönetimimizle yine hep beraber devam edelim dedik. En azından bizim hemşerilerimiz Kayseri’de hiçbir lüzumsuz işi olmayan, pis işlere adı bulaşmadığı için bizde bu derneği yürütelim dedik. Bizim adımıza bazı oyunlar oynanıyor.

Biz bu oyunları bozalım istedik. Ben tüm hemşerilerim ile gurur duyuyorum. Bizim birliğimizi kimse bozamaz. Biz yönetimimle birlikte Kayseri’de hemşerilerimizi temsil etmeye devam edeceğiz, onların sorunları ile yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Her zaman tüm hemşerilerimizin yanındayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi