Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 2020 yılında yapılan çalışmaları değerlendirdi. İlçeye yapılan yatırımlara değinen Başkan Özdoğan, "Hacılar Belediyesi olarak 2020 yılında çalışmalara hız kesmeden devam ettik. Pandeminin ilk gününde 'ne oluyor, neler yapabiliriz'  diye çalışma belirledik. Öncelikli olarak ilçemizde maske üretimine önem verdik ve şu ana kadar 350 bin maske üretimi gerçekleştirdik. Hem kendi hem de kamu ihtiyaçlarının giderilmesini sağladık. İş yükümüz çoğaldı. Park ve bahçelerin temizliği, bakımı, dezenfeksiyon işlemi yapıldı. Pandeminin bize öğrettikleri oldu. Mayıs ayı ile yol, kaldırım ve kentsel dönüşüm çalışmalarımızı yaptık. 5 kilometre asfalt, 3 kilometre sathi kaplama, 14 kilometre kilitli parke çalışması yaptık. 2 yıldır kilitli parkeye daha da ağırlık verdik. 5 yeni parkı hizmete kavuşturduk. Devlet yatırımlarından yararlandık" dedi.

İlçemizin çehresini değiştirecek bir yeni yola kavuşacağız. 10 milyonluk ek yaptırımla açık kanal ihalemiz gerçekleşti. 2021 yılında bu projeler hayata geçecek" diye konuştu.

İlçeye kazandırılacak Kızıltepe Millet Bahçesi çalışmalarına değinen Başkan Özdoğan, "Kızıltepe Millet Bahçesi 2017 yılında imar işlerini bitirmiş olduğumuz bir proje. Bu projeyi ülkemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bölgede etap şeklinde gideceğiz. Bakanlığımızın 1 milyon TL'lik desteği ile başladık ve eylül ayında yaptığımız ihale ekim ayı itibariyle yüklenici firmaya teslim edilmiş oldu. Doğal alanı koruyarak, Erciyes'in, Hacılar'ın ve Kayseri'mizin güzelliğini sergileyerek ailelerimizin hafta sonu güzel bir vakit geçirmesini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi