Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Altınoluk Mahallesi’nde yol yenileme ve genişletme çalışması tamamlanan Dilara sokakta asfaltlama çalışmasını başlattıklarını söyledi.

Altınoluk Mahallesinde asfaltlama çalışmasına katılan ve asfalt serme makinesi bizzat kullanan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Dilara sokakta alt yapı çalışmasının tamamlanarak asfalt çalışmasını başlattıklarını ve Dilara sokağının 2100 metre uzunluğu ile 8 metre genişlinde olduğunu ve toplamda 1800 ton asfalt kullanıldığını kaydetti.

Melikgazi Belediyesi olarak 2019 yılında hedeflenen asfaltı gerçekleştirmek için gerekli planlamanın yapıldığını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Melikgazi Belediyesi olarak Altınoluk gibi gelişime ve yapılaşmaya açık olan semtlerde ulaşıma önem veriyoruz. Çünkü yol demek imarlaşma, yeni yapılaşma, ticaret ve ekonomik kalkınma demektir. Altınoluk Mahallesi Dilara sokakta bizzat işin başına geçerek asfalt çalışması gerçekleştirdik. Şehrimize ve mahalle halkına hayırlı olsun "

Editör: Haber Merkezi