Talasgücü Belediyespor tesislerinde gerçekleşen organizasyonla otizmli çocuklara farklı bir gün yaşatıldı. Burada aileler ve çocuklarla bir araya gelen Başkan Yalçın, otizmli gençler için düzenlenen basketbol ve karate etkinliğine katıldı. Burada özel olarak kurulan basketbol alanında otizmli çocuklarla basketbol oynayan Başkan Yalçın, ailelerle de sohbet etti.

Talasgücü Belediyespor’un milli hocaları Fatih Solak ve Fatih Altınok’un da eşlik ettiği etkinlik sonunda konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yalçın, her yıl Nisan ayının ilk haftasının Otizm Farkındalık Ayı olduğunu hatırlatarak “Otizmli gençlerimiz, bizim için çok özel, onlarla bu özel günde farklı bir etkinlikle buluşmak istedik. Onlarla olmak bizi de mutlu etti.” dedi.

AİLELERDEN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren ebeveynler, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

Karate İl Temsilcisi Mustafa Altınok da böylesine anlamlı bir etkinlik düzenlediği ve kendilerini de dahil ettiği için Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi