Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençlere büyük önem veriyor ve gençlerin yer aldığı etkinliklere katılmaya özen gösteriyor. Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’nin Genç Yazarlar etkinliğine de katılan Başkan Büyükkılıç, öğrencileri yüreklendirmek ve teşvik etmek istediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’nin Hunat Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlediği Genç Yazarlar etkinliğine katıldı. Öğrencilerle sohbet eden ve 12 genç yazarın yazmış olduğu “Özgün Ruhlar” adlı kitabı inceleyen Başkan Büyükkılıç, öğrencileri kutladı. Gençleri yüreklendirmek ve teşvik etmek gerektiğini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize yazarlık duygusunu aşılamak ve bir ürün ortaya koymalarını sağlamak için cesaret verilmiş. Bunun sonucunda 12 genç yazarımız bir kitap ortaya çıkarmışlar. Öğrencilerimizin kitaplarını imzalanmış olarak alacağız ve çok güzel bir anı olarak saklayacağız. Kalem tutmaya ve yazmaya başlayan genç yazarlarımız güven kazanınca kendilerini bu konuda geliştireceklerine inanıyorum ve yavrularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’nin 12 öğrencisi tarafından yazılan ve tüm öğrenciler tarafından imzalanan “Özgün Ruhlar” adlı kitaptan da aldı.

Editör: Haber Merkezi