Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, il yönetim kurulu üyeleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolak Bayrakdar ile birlikte Hak-iş Öz taşıma iş sendikası tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

‘’BİRLİKTELİĞİMİZİ PEKİŞTİREREK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ’’

Toplantıda bir konuşma yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, iyi ki varsınız. Allah sizlerden razı olsun. Bizler hep birlikte kardeşler topluluğuyuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de bu birlikteliğimizi pekiştirerek, geliştirerek, geleceğe taşıyarak her zaman hareket edeceğimizi de buradan vurgulamak istiyorum. Belediyelerimizle el ele kol kola, gönül gönüle verirken teşkilatımızdan aldığımız gücü asla göz ardı etmeden bir birimize sahip çıkma anlayışı ile sivil toplum örgütlerimiz ile de aynı kol kola girmek sureti ile de çalışmalarımız sürdüreceğimizi de paylaşmak istiyorum.

‘’AYRIŞTIRMADAN ÖTEKİLEŞTİRMEDEN HİZMET EDECEĞİZ’’

Bizler HAK –İŞ sevdası ile büyüyen, alın terinin kıymetini bilen, aidiyet duygusu ile her zaman bizim yüz akımız oldunuz. Sizlerin büyümesi ve gelişmesini sevinçle karşılıyoruz. Sizlere dua ediyoruz. Bir birimize sahip çıkacağız inşallah. Bizler bir siyasi partiden seçiliriz ama tüm vatandaşlarımıza eşit davranmak zorundayız. Çok şükür bunu da başardık. Herkesi kucakladık. Hangi siyasi kanaate mensup olursa olsun. Onların sorunlarını gidermek, onların sıkıntılarını paylaşmak belediye başkanlarının ve yerel yöneticilerin asli görevidir. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden insan odaklı belediyecilik yapmak bizim asli görevimiz dedi.

‘’KAYSERİ'DE BEREKET VAR’’

Programda konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da, bu birliktelik aslında bir bereketinde bir başlangıcı. Şuan burada 250 bin kişinin temsilcisi var. Hepinize teşekkür ediyorum. Hem sendikamıza hem de Emirgan ailesine teşekkür ediyorum. Buraya ne zaman gelirsek güzel bir şekilde ağırlanıyoruz. Emekçi kardeşlerime de teşekkür ediyorum. Kayseri de bereket var elhamdülillah. Buranın dışında da tüm vatandaşlarımızı dinlemeye gayret ediyoruz. Şikâyetleri dinliyoruz. İnşallah bundan sonrada var olan birlikteliğimizi devam ettirirsek kendi aramızda, dışardan kimse bize bir şey yapamaz fitne ve fesadın aramıza girmesine müsaade etmez isek, var olan birlikteliğimiz hem şehrimize hem şahsımıza hem de ülkemize ciddi manada katkı sağlayacağını umut ediyor hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum dedi.

Editör: Haber Merkezi