Kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkılmaya başlanan 48 konutun yıkım çalışmalarına katılan ve alanda inceleme yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi olarak yine güzel bir çalışmaya daha başlıyoruz. Battalgazi Mahallesi olarak geçen Küçükali Mahallemizdeyiz. Peyzajı ile her şey ile bitmiş halde burası.

Battalgazi'deki Küçükali 1. Etap çalışması tamamlanmıştı. Şimdi 2. Etap çalışmasına başlıyoruz.Aslında 2. Etap çalışmasını geçtiğimiz sene bakanlığımıza sunmuştuk ama yatay mimariden dolayı binaların 10 ve 12 kat olmasını onaylamamışlardı. Bu sefer parsel bazlı çalışmaya geçiyoruz.

Bu kapsamdavatandaşlarımızda anlaştık, 48 evi yıkacağız. Dolayısıyla Küçükali Mahallesi 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarını bugün itibariyle başlatıyoruz. Hayırlı olsun. Cenabı Allah kazasız belasız tamamlamayı nasip etsin. Vatandaşlarımızın desteği önemli.

Vatandaşlarımız belediyemize güvenip, destek verir, imzaları atarsa onlar da güzel konutlara kavuşacaklar. Geçtiğimiz günlerde Yıldırım Beyazıt'ta bir kentsel dönüşüm çalışmasını başlatmıştık. Şimdi de Küçükali de ikinci etap kentsel dönüşüm çalışmasının ilk aşaması başlamış oldu.

İnşallah 48 tane virane eski binaları yıkarak bu bölgeyi temizliyoruz. En kısa zamanda inşallah daireleri tamamlayıp ilgili hak sahiplerine vereceğiz.Allah ağız tadıyla huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin.” dedi.

Editör: Haber Merkezi