Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak, dernek ve sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve değişik alanlarda gruplarla istişare toplantılarına devam ediyor.

Başkan Bayrak, Sarız Sosyal Yaşam Merkezinde, AK Parti İlçe Başkanı Hulusi Kara, MHP İlçe Başkanı Hayrullah Kökoğlu ,Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Baki Bayrak, “Muhtarlarımız bizim sokaktaki gözümüz, kulağımız, halkımızla aramızdaki köprümüz. Bizim için görüşleriniz ve gözlemleriniz çok önemli.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hep beraber dolu dolu geçen 2. hizmet yılımızın ardından gurur duyarak söylüyoruz ki; belediye olarak ilçemizi daha da yaşanabilir kılmak amacıyla pek çok alanda atılımlar yapıyor, sizlere beklentilerinizin ötesinde bir hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bugüne dek yaptığımız faaliyetler, bundan sonra da artırarak yapacağımız faaliyetlerin kanıtıdır.

Belediyemizin gerçekleştireceği projeleri noktasında mahalle muhtarlarına büyük sorumluluk düşüyor. Sizin de fikirlerinizle oluşan projelerimize destek olun, yapılması gereken ne varsa hep birlikte yapalım, ilçemizi ulaşması gereken zirveye hep birlikte taşıyalım ve içimizdeki gücü Sarız'ımızın kalkınması noktasında harcayalım.” dedi.

Başkan Baki Bayrak daha sonra tüm muhtarlara ve meclis üyelerine birer plaket takdim etti.

Editör: Haber Merkezi